ТОВ Укрстандартстрой

Композитна черепиця Gerard

Композитна черепиця Gerard була створена в 1957 році новозеландцем Луї Фішером. Він хотів, щоб матеріал був універсальним захистом від дощу, утримував сніг, щоб не ушкоджувався від ударів граду і при цьому був безшумним і красивим. Таким покриттям стала металочерепиця з посипанням з натурального каменю.


Композитна покрівля Жерард за показниками міцності, відповідно до міжнародного стандарту UL, знаходиться на першому місці рейтингу. Для неї не страшний дощ, вітер, сніг і навіть град. Практично доведено, що град діаметром ± 3 см ніяк не шкодить черепиці, град ± 9 см здатний прим’яти метал, але не пробити.

Шорстке покриття зовнішнього шару сталевого листа, що складається з базальтової крихти, надійно утримує сніг, поки той не розтане. Це убезпечує членів сім’ї від бурульок і лавиноподібних заметів на даху. А також дає можливість заощадити на снігозатримувачах. Кам’яне посипання і система кріплень зводять до мінімуму передачу шуму ззовні приміщень.

Сталевий лист композитної черепиці Gerard покритий запатентованим шаром алюмоцинка Zincalume, що не дає металу кородіювати. Базовий шар на основі акрилу і кам’яний ґранулят забезпечують вогнестійкість покрівлі. Профілі Жерард володіють 8-миточковим кріпленням. Це підвищує надійність монтажу та мінімізує ризик обвалення даху.


Всі профілі композитної черепиці підходять для покрівель складних архітектурних форм. При цьому вона легко монтується в обхід антен, вентиляційних входів і димоходів, мансардних вікон і т.д. Металочерепиця легко згинається і ріжеться. Кам’яна крихта при цьому не обсипається в місцях згинів і зрізів, по краях.


На всі профілі Gerard компанія AHI Roofing впевнено дає гарантію 50 років. За цей час дахове покриття не втратить своєї міцності і надійності, а також збереже первинний зовнішній вигляд.


Замовляйте екологічне дахове покриття Жерард у офіційного дилера в місті Запоріжжя ТОВ «Укрстандартстрой». Наші менеджери допоможуть з вибором матеріалу, а професійні покрівельники швидко і надійно встановлять або реконструюють покрівлю вашого будинку. Довіряйте фахівцям!