ТОВ Укрстандартстрой

Фасадні панелі System Max-3

Інформація:

SYSTEM МАХ-3 – це високотехнологічна фасадна система – фасадні панелі нового покоління виробництва компанії VOX (Польща).

Замовити
Замовити з монтажем

Опис

Фасадні панелі з багатошарового ПВХ пластика – це прекрасний зовнішній вигляд, який не потребує обслуговування і ремонту. А ми передбачити купити фасадні панелі від бренду VOX (Польща). Вони унікальні в своєму класі вони об’єднують в собі достовірну красу дерева, міцність майже на рівні сталевих панелей і практичність, і невибагливість пластику. Цього вдалося домогтися за рахунок тришарової структури і технології термодруку.

ПЕРЕВАГИ

Сайдинг і подібні види фасадних панелей відрізняються наступними вигодами:

  • Хімічно і біологічно нейтральний ПВХ панелі не гниють, на них не росте мох і пліснява в них не заводяться жучки деревоточці.
  • Не вимагають обслуговування фарбування, затирання тріщин, не кришиться і не руйнується.
  • Монтувати фасадні панелі простіше всіх інших видів обробки. Потрібен хороший і рівний каркас, шуруповерт, ножівка по металу і кілька простих слюсарних інструментів. Швидкість монтажу теж висока за тиждень цілком можна обшити двоповерховий котедж. Що недоступно для інших способів облицювання фасадів.
  • Прекрасний зовнішній вигляд, і великий вибір варіантів кольорів, фактур. Імітація цінних порід дерева або імітація кладки виглядає просто чудово.
  • Вентильований фасад з утепленням мінеральною ватою – це один найефективніших варіантів знизити витрати на опалення. Крім того, висока паропроникність стін, утеплених за такою технологією, допомагає підтримувати здоровий мікроклімат і оптимальну вологість всередині приміщення. Ніяких мокрих кутів і цвілі. Саме до цієї системи належать фасадні панелі SYSTEM MAX 3.

Технічні характеристики

Покриття

Натуральний камінь базальт

Довжина покриття, мм

1175

Ширина покриття, мм

420

К-ть листів / м²

2.50

    Форма зворотного зв'язку

    вул. Троїцька, 37, Запоріжжя
    Запорізька область 69063


    сб-нд: вихідний