ТОВ Укрстандартстрой
Назад

Композитна черепиця Queentile Standart

Інформація:

Головною відмінною рисою цього дизайну є виразна геометрія, яку гарантує висота профілю 60 мм.

Замовити
Замовити з монтажем

ОБЕРІТЬ УЛЮБЛЕНИЙ КОЛІР

Який колір найбільше підійде вашому будинку?

Опис

Досконалість в інновації …

Завдяки технології прокатки, тайли в цьому дизайні мають ідеальну геометрію як на поверхні, так і з внутрішньої сторони. Особливість виробництва дозволяє робити подгибку тайла, яка виконує функцію додаткового ребра жорсткості, маскує горизонтальні стики і нівелює пошкодження кам’яного покриття нижнього тайла. А присутність замку для бічної стикування тайлів, дозволяє приховати і вертикальні стики. Тому поверхню готової покрівлі здається монолітною. А вентильований коник, що виконує функцію провітрювання підпокрівельного простору, прибирає необхідність установки додаткових вентиляційних елементів, які псують зовнішній вигляд даху. Цікавим і новаторським рішенням стало виробництво многотайлових варіантів композитної черепиці QUEENTILE. Матеріал може проводитися в трьох варіантах – 1, 3 і 6 тайлів. Ця революційна ідея дозволяє значно прискорити монтаж покрівлі, зменшити кількість стиків. Його переваги:

  • Черепиця здатна протистояти вітру до 250 км / год
  • Має високу опірність до перепадів температур, заморозків і аномальної спеки
  • Практично не вигорає на сонці (кам’яна крихта забарвлюється при високих температурах, що забезпечує стійкість кольору)
  • Безшумна
  • Матеріал має клас пожежної безпеки А
  • Легка (вага квадратного метра покриття не перевищує 6,5 кг) – можливе застосування в якості заміни будь-якого покрівельного матеріалу, що відслужило свій термін. недорога логістика
  • Покриття має мінімальний відсоток відходів
  • Юридична гарантія від виробника безпосередньо на кінцевого споживача – 50 років!
  • Можливість повернення невикористаних тайлів і добірних елементів на склад виробника

Композитна черепиця QUEENTILE – складний багатошаровий матеріал. Основою є корейська сталь товщиною 0,45 мм з захисним алюмоцинковим покриттям з обох сторін. Дане покриття забезпечує захист від корозії в багато разів перевищує властивості стандартної оцинковки. Товщина шару «Алюмоцинк» становить 150 г / м2. Поверхня стали покривається спеціально розробленим матеріалом на основі акрилу, який утримує гранули натурального каменю (базальт). Шар каменю, в свою чергу, обробляється спеціальною прозорою акриловою глазур’ю, яка додатково захищає поверхню від вигорання, впливу ультрафіолету, ІК випромінювання і проникнення вологи, а також перешкоджає появі моху. Композитна черепиця QUEENTILE проводиться на інноваційній, повністю автоматизованої лінії, виробленої в Італії і запущеної італійськими технологами. Сировина закуповується тільки у провідних світових виробників:

  • Сталь “Алюмоцинк» – світовий концерн Union Steel, Південна Корея
  • Акрилове сполучна, акрилова глазур – європейське виробництво (формула запатентована і засекречена)
  • Гранули натурального каменю (базальт), запечені в капсулу фарби – GEOBITEK, Італія

Композитна черепиця QUEENTILE і все що використовується сировина має всі необхідні сертифікати якості, а також на постійній основі проводяться незалежні кліматичні випробування в лабораторіях всесвітньо відомого хімічного концерну BASF (Німеччина).

Технічні характеристики

Покриття

Натуральний камінь базальт

Довжина покриття, мм

1150

Ширина покриття, мм

1100, 2150, 400

К-ть листів / м²

0.43, 0.87, 2.63

    Форма зворотного зв'язку

    вул. Троїцька, 37, Запоріжжя
    Запорізька область 69063


    сб-нд: вихідний