ТОВ Укрстандартстрой
Назад

Композитна черепиця Gerard Heritage

Інформація:

Композитна черепиця Heritage – елегантний і завжди актуальний профіль з подвійними канавками на хвилі. Хіт продажів в європейських країнах.

Замовити
Замовити з монтажем

Опис

Покрівля Heritage – універсальна, як одяг у стилі Casual. Вона гармонійно доповнює колоритні квартали старої Європи, де все будиночки покриті теракотової черепицею. І так само прекрасно підходить для сучасних мінімалістичний котеджів зі скла і бетону, особливо в сірому кольорі. У перекладі з англійської heritage означає «спадщина». Іншими словами – усталені традиції, перевірені на практиці протягом десятиліть. Саме тому, якщо не можете вибрати ідеальний профіль для вашого даху, купуйте черепицю Heritage – це завжди безпрограшний варіант.

Замість важкої кераміки

Heritage – не просто красива покрівля, яка зовні нагадує автентичну глиняну черепицю. Це міцний і надійний матеріал, який в 7 разів легше традиційної керамічної або цементно-піщаної черепиці. Для прикладу: 100 м2 черепиці Gerard важать 600 кг, а 100 м2 стандартної керамічної черепиці – 4-5 тонн. Існують ще більш важкі аналоги. Тільки уявіть, як складно і дорого перевозити або монтувати таку покрівлю! Композитна черепиця Heritage, на відміну від більш дорогих аналогів, не б’ється і не тріскається. А завдяки гнучкості профілів ній можна покрити дах будь-якої форми і складності.

Технічні характеристики

Загальна ширина, мм

1320

Ширина ефективна, мм

1250

Ширина покриття, мм

367

К-ть листів / м²

2.18

Мінімальний нахил

12° (21%)

Приклади роботи

    Форма зворотного зв'язку

    вул. Троїцька, 37, Запоріжжя
    Запорізька область 69063


    сб-нд: вихідний