ТОВ Укрстандартстрой
Назад

Композитна черепиця Gerard Milano

Інформація:

Профіль GERARD Milano розроблений італійськими дизайнерами. Завдяки м’яким хвилястим вигинів і теплих кольорів, він гармонійно доповнює будь-який архітектурний стиль.

Замовити
Замовити з монтажем

Опис

Тільки уявіть: Середземне море, пекуче сонце, бажаний тінь під теракотової черепицею, нескінченні прогулянки і привітні люди. В Італії таке життя називають dolce vita. І це – суть Gerard Milano. Саме цій розміреним італійської атмосферою і надихалися дизайнери Gerard, розробляючи нові профілі Milano. М’які хвилясті вигини, теплі кольори, сяючий кам’яний гранулят – все це притаманне архітектурі середземноморської та континентальної Європи.

13 теплих кольорів

Черепиця Gerard Milano випускається в сонячної колірній гамі (13 відтінків): від антрациту до бургунди. Родзинка палітри – традиційний «під старовину» колір Rustiqe – теракотовий з темно-червоною крихтою. Однак в колекції є і несподівані варіанти – глибокий чорний, темно-сірий, мікс перців. Кожен знайде цікавий варіант для себе. Незважаючи на яскраві теплі кольори, черепиця Gerard Milano підходить до будь-яких архітектурних стилів: як до класичних, так і традиційним з великим історичним минулим. Нижче можете побачити фотогалерею об’єктів з цим профілем.

Технічні характеристики

Загальна ширина, мм

1335

Ширина ефективна, мм

1215

Ширина покриття, мм

369

К-ть листів / м²

2.23

Мінімальний нахил

12° (21%)

Приклади роботи

    Форма зворотного зв'язку

    вул. Троїцька, 37, Запоріжжя
    Запорізька область 69063


    сб-нд: вихідний