ТОВ Укрстандартстрой
Назад

Композитна черепиця Gerard Slate

Інформація:

Профілі Gerard Slate витримують неймовірні термічні навантаження і будь-які погодні умови. Це краса, яка не змінюється протягом століть.

Замовити
Замовити з монтажем

Опис

КРАСА АНГЛІЙСЬКОЇ СЛАНЦЮ

Що об’єднує Букінгемський палац, Лувр і Тауер? Крім того, що це видатні історичні пам’ятки? Не повірите, у них однакова черепиця. Всі ці відомі будівлі покриті сланцевої покрівлею. В Англії взагалі обожнюють сланець, тому багато будинків покриті ім. Та й не тільки в Англії. Часто елітну покрівлю можна побачити в швейцарських і італійських Альпах. В Італії є маленькі поселення, де черепиці будинків викладені місцевим диким сланцем. Таким будівлям понад 200 років! Однак в Україні сланцева покрівля не дуже популярна, адже занадто дорого коштує. Саме тому ми пропонуємо вам більш доступну альтернативу – Gerard Slate. Профілі Gerard Slate з’явилися на нашому ринку недавно. Текстурою, кольором і міцністю вони дуже схожі на сланець. Тому якщо ви завжди захоплювалися аристократичними англійськими покрівлями, тоді Gerard Slate вам сподобається.

Якщо ви шукаєте не просто хорошу покрівлю, а кращу

Коли ви вибираєте покрівлю, на що в першу чергу звертаєте увагу: легкість монтажу, надійність фіксації або звукоізоляцію? З черепицею Gerard ви отримаєте все це. І ще гарний зовнішній вигляд буде бонусом. Профілі Gerard Slate прикріплюються до кроквяної конструкції в 8 точках, тому навіть найсильніші вітри не зможуть зірвати вашу дах. Крім того, черепицю Gerard просто і швидко монтувати, адже вона легше за керамічну або цементно-піщану черепіцув 7 разів. А кам’яна крихта на профілях ізолює шум від дощу або граду. Отже, у вашому домі завжди буде тихо і спокійно.

Гарантія на черепицю Gerard Slate – 50 років.

Колекція Gerard Slate представлена ​​в чорному, сірому і теракотового кольору. Вибирайте відтінок, який найкраще доповнить дизайн вашого будинку. Також під кожен колір можна підібрати всі необхідні аксесуари для даху.

Технічні характеристики

Загальна ширина, мм

1335

Ширина ефективна, мм

1250

Ширина покриття, мм

368

К-ть листів / м²

2.18

Мінімальний нахил

15° (27%)

Приклади роботи

    Форма зворотного зв'язку

    вул. Троїцька, 37, Запоріжжя
    Запорізька область 69063


    сб-нд: вихідний